Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Top 3 cele mai scumpe case la vânzare în București

Într-un exercițiu de imaginație, poți vizualiza o locuință cu peste 50 de camere, care se întinde pe o suprafață 1700 metri pătrați, cât aproximativ 30 de apartamente de dimensiuni medii?! Există, se află în București și este una dintre cele mai scumpe case de vânzare din Capitală. Zona imobiliarelor de lux continuă să își joace cartea, asta pentru că în ciuda prețurilor foarte mari, tranzacțiile există, astfel de palate fiind scoase la vânzare, pe internet, pe site-urile de profil.

Într-un exercițiu de imaginație, poți vizualiza o locuință cu peste 50 de camere, care se întinde pe o suprafață 1700 metri pătrați, cât aproximativ 30 de apartamente de dimensiuni medii?! Există, se află în București și este una dintre cele mai scumpe case de vânzare din Capitală. Zona imobiliarelor de lux continuă să își joace cartea, asta pentru că în ciuda prețurilor foarte mari, tranzacțiile există, astfel de palate fiind scoase la vânzare, pe internet, pe site-urile de profil.

Valoarea lor nu se măsoară doar în prețul care conține multe zerouri, ci și în semnificații istorice, întrucât vorbim de povești ale acestor imobile situate toate în zone centrale din București, dar și de utilități ce par de domeniul fantasticului. De exemplu, o curte în care se pot parca nu mai puțin de 27 de mașini.

Avem arhitectură impresionantă, scări interioare cu design impunător, dar și tot ce ține de lux, în definiția lui de secol trecut. Iată un top 3 cu cele mai scumpe case scoase la vânzare în București, conform anunțurilor site-ului HomeZZ.ro, platformă care găzduiește zeci de mii de anunțuri imobiliare, actualizate zilnic, în București și în toată țara.

  • Casă / Vilă în zona Calea Victoriei, cu un preț de pornire de 4.000.000 de euro, este a treia cea mai scumpă casă de vânzare.

Este situată în București, în zonă centrală și a fost construită în anul 1910, după un proiect al arhitectului Paul Gottereau, un specialist de seamă în elemente cu specific franțuzesc, la mare căutare în acele vremuri. Casa de vânzare are subsol + parter + 2 etaje, iar suprafața construită este de 718.24 mp.

  • Casă - Vilă cu 53 camere, în zona Universitate, costă 6.350.000 EUR și are la interior o scară din lemn de nuc sculptat manual. 53 de camere!!!

Este vorba despre fostul palat al familiei Lahovari, cu influențe ale arhitecturii franceze. Un adevărat colos, construit în 1896, clădirea având nu mai puțin de 53 de camere. Imobilul are două părți identice, alipite și se remarcă la interior printr-o scară masivă din lemn de nuc sculptat manual, dar și prin încăperile cu tavan foarte înalt. Vila are două intrări principale separate, fiind împărțită în 2 proprietăți ce pot fi achiziționate separat sau împreună. În prezent, este destinată ca fiind clădire pentru birouri de lux.

  • Imobil de lux în cartierul select al Capitalei, Primăverii, este cea mai scumpă casă de vânzare din București. Prețul ei, așa cum reiese din anunțul imobiliar, este de 10.000.000 de euro.

Top 3 cele mai scumpe case la vânzare în București

(*Plan general cu intrarea în imobil)

Casa Horowitz se află în cea mai selectă zonă a Capitalei, în cartierul Primăverii, are 26 de camere și a fost construită între anii 1946-1948. În 2008 a trecut printr-un amplu proces de consolidare și restaurare, însă i-au fost păstrate intacte elementele decorative, parchetul și o bună parte din mobilierul original. Vila are două corpuri și numeroase detalii unice în București, precum basoreliefuri din piatră. Clădirea a fost naționalizată, iar de-a lungul timpului a funcționat ca ambasadă a Statelor Unite ale Americii în România.

Recomandari