1. Cartofi la microunde cu unt
Ai nevoie, pentru doua portii, de 6 cartofi mari, care trebuie spalati bine si apoi intepati cu furculita. Trebuie lasati la cuptor timp de 15 minute si apoi sa se raceasca. Se decojesc si se servesc cu unt si marar.
2. Cartofi la cuptor cu branza si smantana
Intr-o tigaie se caleste o ceapa mare, taiata marunt, se pune smantana si se lasa 5 minute pe foc. Cartofii fierti (1 kg) se taie si se pun intr-o tava de cuptor, se pune sosul deasupra, cateva condimente (dupa gust), se presara branza si se lasa la cuptor 10 minute.
3. Cartofi cu rozmarin si suc de rosii
Intr-o tigaie se calesc 5 catei de usturoi, taiati marunt, si se adauga apoi sucul de rosii si se mai lasa 5 minute. Cartofii fierti (1 kg), taiati marunt, se pun intr-o tava de cuptor, se adauga sosul de rosii, se pune mozzarella deasupra, rozmarinul si se lasa 15 minute la cuptor, pana se rumenesc.
Poftă bună!
Foto: simplypotatoes.com