Antena Căutare

Top cinci limbi dificil de invatat

Care sunt cele mai dificile limbi si ce anume ne face sa le categorisim astfel? Diferiti factori contribuie la complexitatea acestora, in special diferentele dintre ele si limba noastra nativa.

1. Limba araba

De ce este atat de grea: limba araba are extrem de putine cuvinte asemanatoare cu cele din limbile europene. Araba scrisa foloseste, de asemenea, mult mai putine vocale, ceea ce face ca invatarea acesteia sa devina mult mai dificila.

2. Limba chineza

De ce este atat de grea: limba chineza este una tonala (vocala), in care cuvintele difera in functie de tonalitatea vocii. De asemenea, mii de caractere si un sistem complex de scriere transforma invatatul limbii chineze intr-o sarcina incredibil de grea.

3. Limba japoneza

De ce este atat de grea: fiind similara cu chineza, limba japoneza contine mii de caractere. De asemenea, ea mai include 3 sisteme diferite de scriere.

4. Limba coreeana

De ce este atat de grea: diferitele structuri propozitionale, sintaxe si conjugari verbale fac ca limba coreeana sa fie extrem de dificila pentru europeni.

5. Limba maghiara

De ce este atat de grea: maghiara este una dintre cele mai dificile limbi, avand in vedere ca are gen masculin, feminin si neutru si 7 conjugari verbale. Mai mult, nimeni nu cunoaste originile cuvintelor maghiare.

Sursa / Foto: thirdage.com

Patru reguli invechite despre relatii... Cum sa treci mai usor peste divort...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x