Top 5 lucruri pe care trebuie neapărat să le ai în casă

 

Fie că te muți în casă nouă sau tocmai ți-ai construit un cămin de vis, va veni și timpul în care va trebui să renovezi și să achiziționezi tot ce îți trebuie pentru un trai cât mai confortabil. Iar pe lângă obiectele absolut necesare și evidente precum electrocasnicele, mobilierul sau decorațiunile, vei avea nevoie și de alte câteva obiecte mai mult sau mai puțin cunoscute pentru a te simți minunat în propria casă.

Un fotoliu de masaj

Ce poate fi mai minunat după o zi stresantă de lucru decât un masaj relaxant în timp ce asculți muzica preferată? De aceea, trebuie să ai neapărat în casă unul dintre fotoliile de masaj de la Inada Family. Vei avea încă un motiv să te bucuri când ajungi acasă. Așa că aprinde lampa de aromaterapie, pune-ți căștile și bucură-te de câteva momente de relaxare totală.

Un set bun de cuțite de bucătărie

Cuțitele sunt cel mai important element al bucătăriei și de aceea se recomandă ca tu să dispui de un set foarte bun pentru orice rețetă ai în minte. Poți să te rezumi doar cele câteva esențiale sau să investești într-un set întreg. Ai grijă doar la calitate pentru că niște cuțite bune îți vor fi alături în bucătărie pentru anii care vin. De asemenea, un tocător din lemn rigid îți va proteja mobilierul de bucătărie și te va ajuta să prepari cele mai delicioase feluri de mâncare.

Electrocasnice mici

Poți cumpăra câteva electrocasnice mici pe tot parcursul șederii tale în casă însă sunt câteva pe care ar trebui să le cumperi imediat ce te muți. Câteva dintre cele mai importante sunt aparatele de făcut cafea, toasterele sau cuptoarele cu microunde. Când le cumperi, e bine să ai în minte și spațiul pe care acestea îl vor ocupa și cum vei reorganiza totul într-o bucătărie mai mică.

Esențiale pentru haine

Nu e un secret că ne plac hainele curate. Iar spălatul acestora este una dintre cele mai importante și recurente aspecte ale unui cămin. De aceea, investește într-o mașină de spălat profesionistă, un coș de rufe încăpător, un fier de călcat sau chiar un uscător pentru momentele în care nu ai răbdare ca hainele să se usuce.

Elemente pentru depozitare

Pe lângă dulapuri și rafturi, asigură-te că mai ai câteva opțiuni pentru depozitare, mai ales dacă locuiești într-o casă mică. În bucătărie, asigură-te că ai câteva containere de sticlă sau de plastic pentru a păstra resturile de mâncare și a evita risipa. În dormitor, poți încerca și câteva separatoare pentru sertare pentru a le menține organizate și curate. Investește de asemenea și în coșuri sau cutii special create în acest scop în care să ții lucrurile pe care le folosești mai rar.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/architecture-contemporary-couch-design-279607/facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE