Căutare Live

Trucul care te scapă de căldura insuportabilă din casă! Nu, nu este vorba despre aerul condiţionat. Aşa răcoreşti camera în doar câteva minute

Luna august a început cu temperaturi caniculare greu de suportat. Dacă nu ai aer condiţionat instalat şi nu ştii ce să mai faci să răcoreşti casa, specialiştii te învaţă un truc.

Luna august a început cu temperaturi caniculare greu de suportat. Dacă nu ai aer condiţionat instalat şi nu ştii ce să mai faci să răcoreşti casa, specialiştii te învaţă un truc.

Tot ce ai de făcut este să montezi un ventilator mare în camera în care stai cel mai mult și să pui în dreptul lui, pe un scaun înalt, un bol cu multe cuburi de gheață. Curentul de aer se va răci de la gheață și va răcori întreaga încăpere în câteva minute.

ALTE TRUCURI PENTRU A SCĂPA DE CĂLDURĂ:

Aerisește bine casa la primele ore ale dimineții, când te poți bucura de aerul proaspăt și răcoros de afară. Apoi, trage jaluzelele sau storurile.

Oprește electronicele care emană căldură, dacă nu le folosești pe timpul zilei, precum televizorul său calculatorul.

Montează jaluzele exterioare din lemn sau copertine pentru ferestre, astfel încât soarele să nu mai bată direct în geamuri și să încingă sticla.

Când te întorci acasă, dacă atmosfera din balcon este încinsă, stropește pe jos cu apă rece și pune în dreptul ușii un cearșaf mai vechi, îmbibat în apă rece și stors bine. Când se usucă cearșaful, îl poți uda din nou.

Evită să folosești să gătești la aragaz sau la cuptor în timpul zilei. Încearcă să îți faci timp pentru gătit, seara, când atmosfera de afară se mai răcorește.

Avantajele cumparaturilor online in ceea ce priveste pretul de achizitie al produselor...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri