Live acumFilm: Pete și dragonul
Prime Time 20:00iUmor

Trucul pe care orice gospodină trebuie să îl ştie. Aşa poţi readuce la dimensiuni normale hainele intrate la apă!

Dacă ai făcut greşeala de a pune rufele la spălat la un program nepotrivit şi au intrat la apă, avem o veste bună! Exista un truc care te scapă de această problemă. Iată cum poţi readuce hainele la dimensiunile iniţiale!

Dacă ai făcut greşeala de a pune rufele la spălat la un program nepotrivit şi au intrat la apă, avem o veste bună! Exista un truc care te scapă de această problemă. Iată cum poţi readuce hainele la dimensiunile iniţiale!

Pentru a readuce la dimensiuni normale o bluză sau un tricou, toarnă apă călduță într-un lighean într-un volum care să corespundă dimensiunii articolului vestimentar. Toarnă o lingură de balsam de păr și amestecă, pentru a se dilua. Dacă în lighean torni mai multă apă, atunci poți folosi până la trei linguri de balsam.

Înmoaie tricoul sau bluza în apă timp de 30 de minute, după care stoarce ușor și trage încet de materialul textil până când obții dimensiunea inițială. Clătește apoi cu apă rece pentru a scoate balsamul și lasă articolul vestimentar la uscat în plan orizontal.

Dacă ai probleme cu un pulover de lână sau caşmir, tot ce ai de făcut este să torni apă călduță într-un lighean cât să cuprinzi puloverul ce va fi pus la înmuiat. Pentru fiecare litru de apă din lighean, toarnă jumătate de litru de oțet. Lasă puloverul la înmuiat timp de 25 de minute, după care scoate-l din apă și pune mai multe prosoape curate făcute sul în interiorul puloverului, apoi stoarce-l.

Recomandari