Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

"Ucenicul vrajitor", produsul imaginatiei lui Nicholas Cage

Nicholas Cage este cunoscut pentru excentrismul sau, dar nimeni nu stia de unde vine - pana de curand. Se pare ca actorul este innebunit dupa benzile desenate, in special Marvel.

Daca nu stiati, si-a luat numele de scena de la personajul Marvel Luke Cage si si-a numit fiul Kal-el, dupa numele adevarat al lui Superman. Obisnuia sa colectioneze fosile de dinozaur si a cumparat o casa in New Orleans doar pentru ca se spunea ca este cea mai bantuita din SUA.

Acum se pare ca obsesiile actorului au trecut si pe ecran. Mania lui cu legendele regelui Arthur si animatiile clasice de la Disney a reprezentat un punct important in realizarea filmului "Ucenicul vrajitor".

Cage a preluat scena faimoasa cu Mickey Mouse din Fantasia ca baza pentru film si si-a adunat echipa din spatele filmelor "National Treasure" ca sa il ajute.

Totul a inceput de la legendele cu Merlin si un rol de magician in filmul "Next"; apoi i-a venit ideea sa transpuna acest lucru pe marile ecrane, sustinut de producatorul Todd Garner.

"Fantasia" este un film care l-a fascinat pe Nicholas Cage de mic si la care inca se uita cu placere. Palaria rosie a lui Mickey apare si intr-o scena din film.

Intrebat daca nu cumva ii e frica ca va distruge un film clasic Disney, actorul a raspuns: "Nu sunt. Am facut un film pe care Walt l-ar aproba...Nu am alte asteptari decat sa-i fac pe copii sa zambeasca".

sursa foto:screenrant.com