Căutare Live

Uleiul de masline, demachiantul perfect

Desi pare ciudat sa iti ingrijesti pielea cu ulei, mai ales daca ai tenul gras, acesta a devenit din ce in ce mai popular printre femeile care doresc sa foloseasca numai produse naturale.

Printre cele mai utile functii ale uleiului de masline este si capacitatea acestuia de a indeparta machiajul, relateaza revista Self.

Uleiul de masline functioneaza foarte bine ca un demachiant deoarece are aceeasi textura ca si majoritatea fardurilor. O lege a chimiei care se aplica in acest caz spune ca substantele cu textura similara se pot folosi pentru a se dizolva unele pe altele.

Si produsele de demachiere obisnuite contin uleiuri, insa actiunea lor este mai putin eficienta din cauza ca au in compozitie si apa.

Demachierea cu ulei de masline are si avantajul de a fi foarte ieftina. Daca nu ai deja o sticla de ulei in bucatarie, poti cumpara una mai mare, care iti va ajunge mult mai mult timp decat un tub de demachiant.

De asemenea, uleiul de masline nu inchide porii.

Foto: hepta.ro

Lea Michelle si Cory Monteith s-au indragostit pe platourile de filmare... Cinci trucuri pentru a-ti creste IQ-ul...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri