Căutare Live

Un site le ofera partenere pentru luat masa femeilor care calatoresc singure

O englezoaica a lansat un site pe care femeile care calatoresc singure isi pot gasi o partenera cu care sa ia masa, informeaza Huffington Post.

Site-ul se numeste „Invite For a Bite" si are functia unui spatiu virtual pentru femeile care calatoresc si nu le place sa ia masa singure.

Aici pot gasi femei care sunt in aceeasi situatie si sunt dispuse sa isi ofere prietenia pe parcursul uneia sau mai multor mese.

Utilizarea site-ului de catre barbati este interzisa pentru ca altfel s-ar transorma intr-un portal de tip matrimonial.

Exista si alte site-uri de acest gen, dar specializate in stabilirea de relatii intre femei de afaceri care calatoresc in interes de serviciu.

Foto: hepta.ro

EURO 2012: Azi, Portugalia - Spania, 21.45. Lusitanii joaca in sistem 90-60-90... Un japonez a creat cea mai mare toaleta din lume...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri