Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un sport potrivit copiilor inca de la varsta de trei ani: dansul modern

Ruxandra Luca a venit la DimiNeatza sa prezinte un material cu tot ce trebuie sa stii despre cursurile de dans pentru cei mici.

Cursurile de dans modern prind din ce in ce mai mult in Romania, chiar si in randul celor mai mici. Inca de la 3 ani, fetitele merg de mana cu mamele lor la scoli de dans, unde invata folclor stilizat, samba, rock, jazz si alte stiluri de dans modern.

Copiii vad in dans o metoda de a-si exprima sentimentele, un strop de magie, multa pasiune si o cale de a socializa. Doamna profesoara, coregrafa Aura Ghica, spune ca dansul este viata ei si vrea sa transmita aceeasi dorinta de a fi pe scena si cursantelor.

Inca de la varsta de 6 ani, cele mai talentate fetite sunt selectionate de ea pentru a fi antrenate mai serios, la nivel profesionist. In aprilie, anul viitor, o parte dintre micile dansatoare vor participa la un festival de dans din Turcia apoi la un concurs in China. Parintii le sustin in totalitate, mai ales mamicile care merg cu ele la fiecare repetitie si danseaza Zumba in culise, cu propria lor ,,trupa”.

sursa foto: hepta.ro

Recomandari