Căutare Live

VIDEO! Ce trebuie sa stiti despre impregnarile cu colagen

Odata cu venirea primaverii, tot mai multe doamne sau domnisoare merg la saloane de cosmetica. Fie ca vor sa-si reimprospateze tenul, fie ca vor sa-si schimbe aspectul fizic, ele nu se mai uita de bani si fac orice ca sa arate bine.

Impregnarea cu colagen este un tratament lifting, care pe de o parte poate fi lucrat intr-o singura sedinta, inaintea unui eveniment special. Pe de alta parte, poate fi lucrat in terapie, intr-o serie de sase sedinte.

Inca de la sfarsitul primei sedinte se observa o hidratare intensa. Datorita acestui lucru, epiderma se intinde, straluceste si este oxigenata in profunzime.

Etapele sunt relativ clasice, insa ingredientele active sunt foarte importante. In cadrul acestui tratament se combina acidul hialuronic, intins pe fata si gat, un complex de vitamine si lipozomi, aplicat strict pe liniile de expresie si un gel extrem de bogat in fitoestrogeni. La final, pe acest suport bogat se aplica masca ce da si numele tratamentului, acea masca impregnata in colagen nativ.

Tratamentul lifting este o optiune doar atunci cand varsta pielii o cere. In consecinta, se poate intampla sa ai nevoie de acesta chiar si la 27-28 de ani.FOTO: Hepta

VIDEO! Soia modificata genetic va ajunge pe farfuriile romanilor la anul... Kingston versus Suri - cine poarta haina de blana mai bine?...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri