VIDEO! Cornel Dinu a suferit un soc cand cainele i-a fugit de acasa

Cornel Dinu a trait un soc, la doua saptamani, dupa ce a iesit din spital. Cainele i-a fugit, de acasa. Printi are 4 ani, si are dor de libertate. Dinu si-a recuperat cainele, spre 2 dimineata. i-a fost adus acasa, tocmai de fiul, fostului actionar dinamovist, Vasile Turcu.

Cainele lui Cornel Dinu a fugit de acasa marti seara. A prins poarta deschisa si a plecat! Cornel Dinu l-a cautat disperat: „Ca sa mergi 4 km pe jos sa o cauti pe Printi n-a fost deloc usor. Eu ma inteleg mult mai bine cu cainii decat cu oamenii, pentru ca nu vorbesc si stiu sa iubeasca sincer"

Printi are acum 4 ani si un tata campion in Germania. Un grup de etnie rroma a gasit-o in seara in care a disparut, dar nu i-a inteles originea nobila. Au vrut sa o vanda ieftin. Fiul lui Vasile Turcu, fost actionar la Dinamo, a vazut-o intamplator si a rascumparat-o pe o suma de nimic: „A dat un milion de lei si mi-a adus-o acasa in jur de 1 si jumatate si de atunci, deci 14 ore, n-a mai plecat de langa stapan" povesteste Procurorul.

Dinu spune ca lui Printi a sa ii este dor de libertate si duce dorul unor tovarasi de joaca.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri