Căutare Live

VIDEO! Cum scapam de barbia dubla

O cura de slabire nu-si arata mereu rezultatele dorite in toate zonele cu probleme. De grasimea de pe fata, de exemplu, e cel mai greu de scapat.

Daca aveti barbie dubla nu e cazul sa va mai stresati, medicul dermatolog are un aparat care poare rezolva rapid aceasta problema.

Este un tratament foarte placut pe baza de masaj endermologic.

Sunt doua metode prin care putem sa scapam de barbia dubla: cu ajutorul masajului endermologic si cu biostimularea musculara.

Prima metoda este noninvaziva, nedureroasa. Se foloseste presiunea negativa si cea pozitiva, in acelasi timp si se executa un masaj la nivelul barbiei.

Acest tip de masaj se este bun si pentru a reduce ridurile de la nivelul fetei si pentru conturul buzelor.

Este un tratament care stimuleaza secretia de elastina si colagen cu refacerea retelelor acestora.

Acest tratament se poate combina cu biostimularea musculara.

La final se aplica masti cu colagen, bogate in elastina sau in aminoacizi care sa redea elasticitatea pielii. Mastile pe baza de grau sunt foarte bune pentru persoane cu tenul obosit.


Ce intrebari sa iti pui inainte de a te casatori... Te-ai saturat de Justin Bieber?...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri