VIDEO! Daniel Posdarascu, unul dintre copiii de aur ai Romaniei

Un raport al Comisiei europene dezvaluie faptul ca Romania e pe primele locuri in ceea ce priveste gradul de analfabetism in Europa. Chiar si asa, unii tineri romani reusesc sa ne mai spele obrazul. Este si cazul unui bursier al Fundatiei Dan Voiculescu, Daniel Posdarascu. De curand s-a intors din Rusia, de la Olimpiada Internationala de informatica cu medalia de aur.

Are doar 15 ani. La varsta la care alti copii colectioneaza jocuri pe calculator, Daniel colectioneaza diplome si medalii. Ultima competitie a lui Daniel a fost in Rusia, in Siberia, unde baiatul a reusit sa obtina din nou medalia de aur!

S-a luptat cu nu mai putin de 130 de concurenti din mai multe tari si i-a invins pe toti. Alaturi de el, alti olimpici romani au adus acasa in total 12 medalii. Daniel a fost vegheat indeaproape de tatal sau.

De aproape un an de zile, baiatul a intrat si in familia Fundatia Dan Voiculescu. Insa Daniel nu uita niciodata ca are nevoie si de relaxare. Nu stie inca ce ii va rezerva viitorul, insa un lucru este cert: ca familia si Fundatia Dan Voiculescu ii vor ramane aproape, pentru a-i ghida pasii.

Ultimele știri