Căutare Live

VIDEO! Festivalul Stiintei, un prilej de bucurie pentru micii inventatori

Formulele de la fizica sau chimie nu li se par grele, iar Einstein se afla printre favoritii lor. Pentru sute de copii din scolile aradene, materiile exacte nu inseamna batai de cap.

Iar pentru a-i convinge si pe colegii lor ca fizica si chimia pot fi frumoase au participat la Festivalul Stiintei, unde au venit cu o multime de experimente inedite.

Love-testerul a fost printre cele mai apreciate inventii de la festival. Functioneaza simplu. Doua persoane se tin de mana, iar cu miinile ramase libere ating aparatul. Cu cat se aprind mai multe luminite, cu atat e atractia mai mare.

Unii s-au gandit de pe acum la sursele de energie alternativa, pentru atunci cand vom ramane fara combustibili. Ei au incercat sa faca o casa, care sa foloseasca energie alternative. Mai exact, energie eoliana si energie solara.

La targ au mai fost prezentate detectoare de minciuni si experimente cu tot felul de substante chimice.

Sursa foto: theparenteducator.net

VIDEO! Eleganta dupa violente... VIDEO! La 11 ani, creeaza haine pentru vedete de la Hollywood...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri