Căutare Live

VIDEO! Filantroapa la 8 ani

In Statele Unite, o fetita de 8 ani se incapataneaza sa ne da tuturor o lectie de maturitate si umanitate. La varsta la care singura grija a altor copii este sa se joace, Peighton hraneste saracii.

Peighton, o fetita blonda de numai 8 ani, isi petrece fiecare weekend strangand provizii in carucior si impartindu-le cunor familii nevoiase.

Totul a inceput intr-o zi cand fata a vazut o famile care nu avea bani sa platesca mancarea cumparata dintr-un supermarket.

Peighton a devenit repede un reper pentru copiii de toate varstele din micul oras din Kansas. Nu trece zi in care sa nu-si viziteze vecinii care nu o lasa niciodata sa plece din casa lor cu mana goala. Iar fata ia tot ce i se da, in special conserve.

"Telul meu in acest an este sa ajut 750. Anul viitor sper sa ajung la aproximativ 1050 [de persoane nevoiase]", spune Peighton si avand in vedere ca aproape 200 de vecini o ajuta, visul ei se poate indeplini oricand.

Frica de tehnologie apare de cand copilul este doar un fetus... Alimentele interzise pentru barbatii activi si sanatosi...
Ultimele știri