Căutare Live

VIDEO! Intalnire de gradul III: Justin Bieber si Greyson Chance

Fanii asteptau cu sufletul la gura acest moment: intalnirea dintre Justin Bieber, vedeta pop a momentului si Greyson Chance, baiatul talentat pe care presa l-a desemnat ca urmatorul JB. Aveau sa iasa scantei sau cei doi rivali isi vor da mana ca doi prieteni?

Dupa cum ne asteptam (sau nu), ambii tineri s-au purtat la inaltime.

Cei doi s-au intalnit in platoul emisiunii lui Ellen DeGeneres, dupa VMA 2010, unde Justin a venit insotit de Jaden Smith si unul dintre dansatorii sai. Bieber a imbratisat-o pe Ellen si a trecut la prezentarile de rigoare, pe tonul unui star degajat, obisnuit cu camerele de filmat. In spate, astepta timid Greyson Chance, tanarul descoperit de prezentatoarea TV.

La vederea lui, Justin s-a entuziasmat, a dat mana cu acesta iar Greyson s-a ales si cu doua complimente de la cantaret, care i-a laudat stilul vestimentar: "Arati bine. Imi plac pantofii, imi place jacheta".

Replica lui Greyson a venit abia dupa aceea pe Twitter: "Am apucat sa ma intalnesc cu Justin Bieber si Jaden Smith! Amandoi au fost foarte draguti si mi-au dat sfaturi".

Sa fie momentul filmat indeajuns pentru ca zvonurile despre intrecerea dintre ei sa inceteze?

sursa foto:entertainmentwise.com

Vinoterapia previne celulita... Sportul imbunatateste memoria copiilor...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri