Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Laptele matern, subiect de scandal in revista "Time"

Revista americana "Time" a starnit o vie controversa cu imaginea de pe coperta celui mai recent numar. Ilustratia prezinta o femeie care-si alapteaza fiul in varsta de trei ani. Femeia este adepta unei teorii potrivit careia copiii trebuie crescuti ca niste bebelusi pana la varste mai inaintate. Teoria nu este, insa, acceptata de toata lumea, iar multi cititori ai revistei au fost chiar socati.

Editorii revistei "Time" au dorit o coperta care sa faca senzatie si, cu siguranta, au reusit. Cititorii si mai ales cititoarele nu-si ascund surprinderea sau chiar oroarea.

Controversa iesita acum la lumina zilei exista de cateva decenii, in randul specialistilor in ingrijirea copiilor. Unii spun ca legatura emotionala a copiilor cu parintii va fi mult mai puternica daca ei vor fi intarcati mai tarziu. Si se pare ca destule tinere mame aplica aceasta teorie.

Una dintre aceste mame este femeia de 26 de ani care a pozat pentru revista Time. Ea este, totusi, ingrijorata ca postura socanta aleasa de fotografi ar putea avea un efect contrar celui dorit.
Foto: wjla.com

Recomandari