Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

VIDEO! Lenjeria Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, vanduta pe internet

Orice poate fi de vanzare pe Ebay. Inclusiv piese de lenjerie care i-au apartinut Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Si nu vorbim doar despre fete de masa sau de perna, ci si despre lenjeria intima a suveranei, pentru care licitatori din intreaga lume pot acum concura.

Lenjeria regala a ajuns de la Palatul Buckingham pe Ebay, din cauza unei calatorii in Chile, in 1968, cand Elisabeta a II-a a vizitat orasul Santiago.

Regina a mai lasat si altceva in urma: cateva obiecte foarte personale: cearceafuri, fete de perna, servete de masa, dar si lenjerie intima. Au ramas in avionul privat pe care suverana l-a folosit pe durata vizitei in Chile si Brazilia. De aici au ajuns in America, in proprietatea lui Joseph de Bicske Dobronyi, aristocrat, playboy si personaj monden originar din Ungaria.

Dupa ce acesta s-a stins din viata, in urma cu doi ani, au inceput tratativele pentru ca obiectele cu monograma regala sa fie scoase la licitatie.

Cum nicio casa de licitatie nu a avut curaj sa se implice, s-a recurs la metoda internetului. Pana acum, suma maxima licitata este de 4.000 de dolari, de aproape trei ori mai putin fata de suma cu care a fost vanduta lenjeria Reginei Victoria, in urma cu patru ani, la o casa de licitatii adevarata.


Foto: luxurylaunches.com

Recomandari