VIDEO! Meci caritabil de fotbal pentru Kassandra

Kassandra, fetita infiata de Iosif Rotariu dupa ce bunica acesteia a batut-o si a aruncat-o de la etaj, are nevoie de 100.000 de euro pentru proteze si operatii.

Hagi si colegii din Generatia de Aur au jucat un meci caritabil cu Poli Timisoara pentru ajutorarea fetitei infiate de Iosif Rotariu. Jucatorii Generatiei de Aur s-au strins ieri seara la un eveniment caritabil pentru micuta care incearca sa fie fericita alaturi de noua sa familie. Au evoluat impotriva gloriilor de la Poli Timisoara, incercind sa stringa cit mai multi bani din incasari si publicitate. Arbitru a fost Ion Craciunescu.

"Pentru visul Kassandrei...vreau sa merg..." a fost mesajul de pe tricourile Generatiei de Aur. Fostele staruri ale echipei nationale, dar si solidaritatea pentru micuta fetita au adus 2.000 de oameni in Sala "Constantin Jude", umpluta mult peste capacitatea ei. Unul dintre cei mai emotionati a fost Hagi, care, inainte de partida, a ciupit-o de nas pe Kassi si, oprindu-si cu greu lacrimile, i-a spus: "Ce faci? Sa nu ai griji, sintem cu tine!".

Toni Dobos a fost primit cu aplauze la Timisoara, repetate atunci cind a si marcat un gol. Nerefacut dupa accidentul de masina si operatia suferita la cap, s-a descurcat destul de greoi si de multe ori parea nedumerit de ceea ce se intimpla.


Generatia de aur: Hagi, Popescu, Belodedici, Contra, Dobos, Rotariu, M. Bratu
Poli Timisoara: Timofte, Baban, Batrinu, Dancia, Almasan, O. Popescu, Velcea, Naidin, Pascu, Frunza, Rosca, Manea, Vlaicu, Mehedintu, Petrescu, Daminuta

Au marcat: Popescu (2), Hagi, Contra, Rotariu, Dobos / Baban (2), Dancia, Batrinu


"Roti a facut un lucru extraordinar, nu aveam cum sa nu fim alaturi de el. E o onoare pentru mine ca am jucat in aceasta seara aici, pentru Kassandra"
Gica Popescu

"Fetita aceasta e minunata, merita sa faca orice pentru ea!"
Iosif Rotariu

Citeste si Gazeta Sporturilor

Sursa foto: gsp.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri