VIDEO! Nunta de lux cu tarif redus

Nunta de lux cu tarif redus. Asta promit expozantii de la primul targ de profil al toamnei. De la rochia de mireasa, pana la chiria pentru sala unde se organizeaza petrecerea, totul are acum discount. Verighetele 3D si ultimele colectii ale designerilor celebri sunt si ele la fel de vanate ca reducerile.

Nuntile de basm pot fi facute si cu bugete realiste. Dupa un an greu din punct de vedere financiar, multi dintre cei 300 de expozanti au venit cu acest slogan.

Reduceri importante de pret sunt si la rochiile de mireasa. 200 de euro este cea mai ieftina creatie. Dar poate ajunge si la 2.500 daca alegeti un model creat de un designer celebru, cum e Vera Wang. Nici miresele care au vrut sa iasa cu totul din tipare nu au fost uitate.

Targul este deschis in acest weekend, pana la ora 20.00. Domnisoarele si cavalerii care isi aleg partenerul din alte considerente decat dragostea ar trebui totusi sa ocoleasca locul. Un avocat ofera gratuit consultanta pentru incheierea de contracte prenuptiale, recunoscute si la noi in tara odata cu intrarea in vigoare a noului cod civil.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri