VIDEO / Oobermind, animatia fara erou pozitiv!

Dreamworks Animation pregateste pentru sfarsitul acestui an o altfel de animatie. Aceasta este o satira la adresa filmelor cu supereroi, mai ales la "The Incredibles", animatia celor de la Pixar.

"Oobermind", ce a avut titlul intial "Mega Mind", este propunerea celor de la Dreamworks Animation pentru sfarsitul anului. O animatie atipica, filmul este o parodie la adresa supereroilor.

Will Ferrell isi va imprumuta vocea personajului principal, Oobermind, care este de fapt un personaj negativ. Un super villain care isi invinge oponentul, pe bunul Metro Man (a carui voce este data de Brad Pitt).

Fara niciun adversar, Oobermind e bucuros ca toata lumea e a lui. Insa, dupa un timp, el cade intr-o mare depresie, pentru ca nu mai are un rival cu care sa se mai bata din cand in cand. Pentru a rezolva situatia, el isi creeaza un supererou pozitiv, pe care il considera oponentul sau.

Insa "rivalul" sau, Titan (vocea lui Jonah Hill) nu prea are chef sa faca fapte bune si sa fie eroul pozitiv. El incearca in schimb sa il detroneze pe Oobermind de pe podiumul celor mai periculosi eroi.

Daca va intrebati cine ii mai apara pe oameni de raufacatori, aflati ca in final, Oobermind isi asuma acest rol, ca sa isi rascumpere toate greselile. Cine va castiga? Totul e posibil in acest film.

Tina Fey isi va imprumuta vocea unei frumoase reporterite care inceaca sa il investigheze pe Oobermind.

Filmul Oobermind" se va lansa in Romania pe data de 10 decembrie 2010.

Sursa foto: comicbookmovie.com

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri