Căutare Live

VIDEO! Poti avea o dantura noua, intr-o ora

Iti faci toti dintii intr-o ora. Si nu intr-un film SF, ci la Constanta.

Un aparat de ultima generatie, unic in tara, a fost adus acolo. Cine vrea sa economiseasca timp, insa, plateste mai mult. Un dinte costa intre 200 si 250 de euro.

Amprenta nu mai este cea clasica, cu materiale care se introduce in gura pacientului, ci cu acesta camera intraorala care citeste toate datele. O data luata amprenta, medicul nu mai trebuie decat sa aleaga culoarea danturii.

La final, un aparat special construieste dintele. Nu dureaza mai mult de sapte minute. Deocamdata, tehnologia ultramoderna poate fi gasita numai in Constanta.

Cel mai mare avantaj al sitemului este ca economisim timp si bani, pentru ca timpul inseamna bani. Aparatul care face dinti rapid costa o suta de mii de euro. Pe viitor si bucurestenii isi vor putea pune dinti intr-o ora.

Sursa foto: zahnarztnowak.de

VIDEO! Sute de mii de copii mor anual din cauza fumatului pasiv... FOTO! Harry Potter si Talismanele Mortii: Inceputul sfarsitului...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri