VIDEO! SUA: Femeie cu 52 de interventii cosmetice!

Cat de departe esti dispus sa mergi pentru frumusete? O americanca in varsta de 61 de ani si-a propus sa redefineasca atat limitele, cat si definitia procesului de imbatranire. A suferit 52 de interventii cosmetice si este hotarata sa nu se opreasca aici.

Daca o vezi pe Cindy Jackson pe strada, nu iti poti imagina de ce este faimoasa. Dar este detinatoarea unui record mondial. Pana la 61 de ani a suferit 52 de interventii cosmetice pe care a cheltuit nu mai putin de 100 de mii de dolari.

Practic, ar fi greu sa gasesti o parte a corpului ei care sa nu fi fost ajutata macar putin de medicii esteticieni. Femeia a inceput sa apeleze la ajutorul medicilor in anii 90, dupa moartea tatalui ei. Si de atunci, nu s-a mai oprit. Scopul ultim al demersurilor ei: chipul perfect si tineretea vesnica.cindyjackson.com
Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri