Căutare Live

VIDEO: Tinute la moda pentru Revelion 2012

Mai sunt doar cateva zile pana la Revelion, iar doamnele incep deja sa pregateasca tinutele. Fie ca petreceti la munte sau intr-un club, noaptea dintre ani este una speciala, iar nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii. Cel putin atunci cand vine vorba de rochii sau costume.

Pentru doamne, alegerea tinutei este o adevarata arta. Mai ales in noaptea Revelion! Iar designerii spun ca, in acest an, se poarta culorile inchise, rafinate, si paietele... "In cazul in care il facem la munte, texturi moi, materiale usor grosute, pe care sa le accesorizam cu paiete. Este bine sa ne gandim cu ce ne-am simti mai bine. In schimb, la restaurant, in general rochite transparente, pentru a permite, dupa ce luam masa sau bem un pahar de vin, sa nu ne simtim incorsetate. Daca mergem in club trebuie sa fim mai sexy, sa punem in valoare bustul", recomanda specialistii.

In principal, trebuie sa fim eleganti, dar sa ne simtim bine. Mai multe detalii, in VIDEO!

6 obiceiuri sanatoase cu care sa-ti incepi ziua... 14 lucruri fascinante despre fumat ...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri