Căutare Live

VIDEO! Tranzactii cu certificat energetic pentru casele nou-vandute

Vreti sa vindeti sau sa inchiriati o locuinta? Aveti nevoie de cerificat energetic. Prevederea a intrat in vigoare de la 1 ianuarie, dar nu este obligatorie. Documentul este necesar numai daca il cere clientul.

Pentru un certificat energetic, proprietarul unei locuinte va plati cel putin 100 de euro, asta daca are de vandut sau de inchiriat o garsoniera.

Pentru un apartament cu doua camere certificatul energetic costa 150 de euro, iar pentru unul cu trei camere 200 de euro. Documentul arata care sunt performantele energetice ale casei si consumul total anual de energie si de caldura.

Cladirile vor fi impartite in clase energetice, de la A (eficienta ridicata) pana la G (eficienta scazuta). De exemplu, in marile orase, blocurile izolate termic au clasa D.

VIDEO! Reteta: ciorba de carne si legume a la Sinaia... Monogamia este insotita de consum mai mare de alcool, arata studiile...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri