VIDEO! Vezi ce cumpara romanii de Sarbatori!

Pe sfarsit de an, romanii nu s-au saturat de cumparaturi. Se calca pe picioare in piete si hipermarketuri in cautarea de bunatati pentru petrecerea de Revelion.

Romanii cumpara in special carne pentru gratar, mezeluri pentru aperitive, legume, dar si fructe. Cum de Revelion se ciocneste si un pahar de sampanie, din cosurile celor care au luat inca de azi de dimineata cu asalt magazinele, nu au lipsit nici acestea.

Chiar daca ne mai despart trei zile de sfarsitul anului, romanii au vrut sa se asigure din timp ca nu le va lipsi nimic pentru petrecere. Totul spre bucuria comerciantilor: cadourile si produsele alimentare le-au bagat in buzunare, de la inceputul lunii, un miliard de euro, au calculat specialistii, dar este posibil ca incasarile sa fie mai mari de atat.Foto: Intact Images

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri