VIDEO! Vezi cum poti invata sa faci windsurfing!

Decat pe val, mai bine deasupra! Este concluzia impatimitilor de windsurfing. O combinatie exploziva intre puterea vantului si marimea valurilor le pune la incercare adrenalina si spiritul de aventura. Turistii de pe litoralul nostru care vor sa deprinda tainele acestui sport spectaculos au posibilitatea de a lua primele lectii la Mamaia.

E nevoie de cel putin doua zile pentru a deprinde regulile de baza ale windsurfing-ului. Pachetul costa 600 de lei si in el este inclus echipamentul. Cursurile dureaza doua zile a cate trei ore.

Forta, mobilitate si echilibru. Sunt trei dintre calitatile pe care windsurfing-ul ti le dezvolta mai mult decat alte sporturi. Si, mai mult: nu exista nicio limita.

Prima lectie se tine, pentru siguranta, pe pamant ferm. Odata invatate miscarile de baza, invatacelul poate efectua manevrele de inaintare pe apa.

Windsurfing-ul poate fi o iesire relaxanta pe mare sau ocazia de a experimenta senzatiile unui sport extrem. Este singurul sport cu vele care iti permite manevre iesite din comun, rasuciri si chiar sarituri. Un atu in plus ar fi ca placa dotata cu catarg poate atinge o viteza de peste 50 de kilometri pe ora.Ultimele știri