VIDEO! Vezi experimentul McDonald's care a socat o lume intreaga!

Au fost facute multe experimente bazate pe mancarurile fast-food, in special pe cele de la McDonald's, care, se pare, au cea mai bizara evolutie in timp. Daca esti un fan al acestui restaurant, cu siguranta videoclipul de mai jos te va pune serios pe ganduri.

Bryan si Autumn Marcel sunt autorii unui experiment care a socat o lume intreaga, aratand, printr-un video, cum au evoluat produsele celebrului lant de fast-food, in trei luni de la cumparare.

In tot acest timp, preparatele si-au pastrat intacta infatisarea initiala: cartofii erau aurii si aromati, sendvisurile aveau aceeasi structura proaspata si nici macar painea nu s-a invechit.

Experimentul a tras un semnal de alarma in ceea ce priveste continutul real al produselor celebrului restaurant. Insa nu este prima incercare de acest fel.

Un client al lanturilor fast-food a vrut sa vada cum evolueaza cartofii prajiti de la McDonald's, in comparatie cu cei de la KFC. Dupa 3 luni, cartofii de la KFC se aflau in procesul normal de putrefactie, pe cand cei de la McDonald's au ramas intacti.

"Nu mancati ce nici bacteriile nu-si doresc, pentru ca ele nu sunt atat de proaste precum credem", a spus Michael Pollan, un nutritionist american celebru, citat de lainformacion.com.Foto: ibtimes.com

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri