VIDEO! Vezi noul videoclip Jonas Brothers!

Cei trei baieti de la Jonas Brothers au lansat recent un nou videoclip, pentru piesa "Feelin' Alive", ce va fi inclusa pe urmatorul lor album.

Piesa "Feelin' Alive" este inclusa pe albumul soundtrack pentru serialul in care joaca cei trei frati, "Jonas L.A.". In videoclip ii puteti vedea pe Nick, Joe si Kevin sustinand un mega concert pe plaja, in fata a sute de fani.

In afara de trupa Jonas Brothers, in clip le mai mai puteti vedea si pe Chelsea Staub si Nicole Anderson care ii privesc pe baieti. Cele doua fete joaca in serial alaturi de cei trei frati. Clipul tinerilor Jonas vine la putin timp dupa lansarea unui alt videoclip pentru o piesa de pe soundtrack, "L.A. Baby (Where Dreams Are Made Of)".

Albumul soundtrack este programat sa intre in magazinele din SUA pe 20 iulie, la exact o luna dupa premiera celui de-al doilea sezon al serialului "Jonas L.A.". Initial intitulata "J.O.N.A.S!", productia a avut premiera pe Disney Channel luna trecuta, pe 20 iunie, cu episodul numit "House Party".

Noul sezon urmareste viata celor trei frati, Nick, Joe si Kevin, dupa mutarea in Loc Angeles. Ca si staruri invitate, sa joace un rol episodic in serial, s-au aflat deja numele Emmei Roberts si a lui Adam Hicks.

Sursa foto: hepta.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri