Wonder Woman capata o noua infatisare

Da, cum auziti : Wonder Woman a scapat de hainele care au facut-o celebra: sortul albastru, corsetul si cizmele rosii si stelutele aurii si albe.

Noua ei imagine este un fel de update pe care J. Michael Straczynski, cel care a preluat seria de benzi desenate, l-a considerat necesar: " Am vrut sa o fac sa para mai puternica, in acelasi timp dandu-i o sensibilitate moderna".

Intr-adevar, hainele de acum se potrivesc cu secolul 21 si dezvaluie o Wonder Woman misterioasa, intunecata, tipul de eroina care salveaza lumea din umbra.

Deci cum va arata pana la urma? Sortul albastru electric va disparea si va fi inlocuit de pantaloni elastici albastri inchis; corsetul ramane si va fi insotit de o jacheta albastra sport. Bratarile raman dar vor fi mai colorate si vor fi inscriptionate cu un "W"; o data unite, vor forma initialele numelui ei.

In plus, aceasta varianta imbunatatita a Femeii Fantastice isi va insemna "victimele" - cum? Daca o singura bratara te va lovi, vei ramane cu semnul W.

Se pare insa ca si trecutul Femeii Fantastice se va schimba. Daca in varianta originala, ea traia cu mama ei regina Hippolyta si surorile Amazoane pe insula Paradis, in noua interpretare, Wonder Woman este rapita inca din fase cand intreaga familie ii este omorata.

Ramane de vazut daca fanii vor putea face trecerea usoara de la o eroina la alta sau pur si simplu vor considera ca s-a nascut alt personaj.

Ultimele știri