Rețeta de salată bavareză,este o combinație interesantă între, carne de vițel, cartofi, sfeclă roșie și maioneză, dar și alte ingrediente delicioase.
Ingrediente pentru Rețetă de salată bavareză cu sfeclă roșie și carne de vițel
- 400 gr carne de vițel
- 2 buc. sfeclă roșie
- 3-4 cartofi
- 3-4 mere
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 250 gr maioneză
- sare și piper
- puțin hrean ras
Mod de preparare pentru Rețetă de salată bavareză cu sfeclă roșie și carne de vițel
Carnea de vițel se fierbe bine în apă cu sare, apoi se scurge, se lasă să se temperese și se taie cubulețe,
Sfecla roșie se coace la cuptor. O bucată se păstrează pentru a prezenta preparatul în ea, cealaltă se curăță și se taie cubulețe.
- Tot pe bază de sfeclă roșie, mai puteți vedea Rețeta Mousse de ton cu sfeclă roșie și pastă de hrean!
Cartofii și morcovii se fierb, se curăță și se toacă cubulețe, iar ceapa și merele, se toacă tot cubulețe.
Toate aceste ingrediente se a,estecă cu maioneza și hreanul răzuit și se potrivește gustul cu sare și piper.
Salata bavareza se servește atât caldă, cât și rece, iar pentru un efect mai mare asupra celor care se bucură de savoarea acesteia, se servește într-o bucată de sfeclă coaptă și scobită.