Antena Căutare

Rețetă de salată bavareză cu sfeclă roșie și carne de vițel

Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de salată bavareză cu sfeclă roșie și carne de vițel.

Galerie
salată bavareză cu sfeclă roșie și carne de vițel

Rețeta de salată bavareză,este o combinație interesantă între, carne de vițel, cartofi, sfeclă roșie și maioneză, dar și alte ingrediente delicioase.

Ingrediente pentru Rețetă de salată bavareză cu sfeclă roșie și carne de vițel


  • 400 gr carne de vițel
  • 2 buc. sfeclă roșie
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 mere
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 250 gr maioneză
  • sare și piper
  • puțin hrean ras

Mod de preparare pentru Rețetă de salată bavareză cu sfeclă roșie și carne de vițel

Carnea de vițel se fierbe bine în apă cu sare, apoi se scurge, se lasă să se temperese și se taie cubulețe,

Sfecla roșie se coace la cuptor. O bucată se păstrează pentru a prezenta preparatul în ea, cealaltă se curăță și se taie cubulețe.

Cartofii și morcovii se fierb, se curăță și se toacă cubulețe, iar ceapa și merele, se toacă tot cubulețe.

Toate aceste ingrediente se a,estecă cu maioneza și hreanul răzuit și se potrivește gustul cu sare și piper.

Salata bavareza se servește atât caldă, cât și rece, iar pentru un efect mai mare asupra celor care se bucură de savoarea acesteia, se servește într-o bucată de sfeclă coaptă și scobită.

Reţeta de post gustoasă și sănătoasă: Tacos de post... Rețetă de post: Ratatouille de legume...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x