Antena Căutare

Reteta zilei: Piept de pui cu legume la tigaie

Aceasta reteta se prepara extrem de usor. Poate fi consumata de persoanele care tin dieta, intrucat are foarte putine calorii.

Ingrediente pentru rețeta Piept de pui cu legume la tigaie:

- 800 grame piept de pui taiat;

- 1 ceapa rosie;

- cozile de la 3 cepe verzi;

- 1 ardei gras rosu;

- 10 rosii cherry;

- suc de rosii sau rosii in bulion;

- 2 morcovi potriviti;

- 1 legatura de patrunjel;

- ulei de masline;

- sare;

- piper.

Citește și: Piept de pui cu ananas și sos dulce-picant, o rețetă simplă și rapidă! Cucerești pe oricine cu acest preparat

Mod de preparare pentru rețeta Piept de pui cu legume la tigaie:

1. Pieptul de pui se taie fasii de 1 cm grosime si se pune in tigaia incinsa impreuna cu uleiul de masline, sarea si piperul. Se prajeste la foc iute timp de 5 minute, dupa care se adauga morcovii, taiasi bastonase subtiri de circa 1 cm lungime.

2. Cand morcovii incep sa se inmoaie se adauga ceapa, taiata rondele si ardeiul gras, taiat in felii subtiri. Rosiile cherry se taie in jumatati sau sferturi, in functie de marime si se adauga dupa ce ardeiul si ceapa au inceput sa se inmoaie. Se adauga trei sau patru rosii in bulion sau o jumatate de cutie de suc de rosii si se lasa sa fiarba la foc potrivit timp de 10 minute.

Citește și: Ciorbă de ciuperci pleurotus cu piept de pui. O ciorbă ce va deveni preferata familiei!

3. Se ia de pe foc si se adauga patrunjelul taiat potrivit.

FOTO: foodnetwork.com

Desert: Placinta de mere cu crusta de zahar condimentant... Rețeta de Cocktail cu uzo si suc de portocale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x