Ingrediente pentru rețeta Piept de pui cu legume la tigaie:
- 800 grame piept de pui taiat;
- 1 ceapa rosie;
- cozile de la 3 cepe verzi;
- 1 ardei gras rosu;
- 10 rosii cherry;
- suc de rosii sau rosii in bulion;
- 2 morcovi potriviti;
- 1 legatura de patrunjel;
- ulei de masline;
- sare;
- piper.
Mod de preparare pentru rețeta Piept de pui cu legume la tigaie:
1. Pieptul de pui se taie fasii de 1 cm grosime si se pune in tigaia incinsa impreuna cu uleiul de masline, sarea si piperul. Se prajeste la foc iute timp de 5 minute, dupa care se adauga morcovii, taiasi bastonase subtiri de circa 1 cm lungime.
2. Cand morcovii incep sa se inmoaie se adauga ceapa, taiata rondele si ardeiul gras, taiat in felii subtiri. Rosiile cherry se taie in jumatati sau sferturi, in functie de marime si se adauga dupa ce ardeiul si ceapa au inceput sa se inmoaie. Se adauga trei sau patru rosii in bulion sau o jumatate de cutie de suc de rosii si se lasa sa fiarba la foc potrivit timp de 10 minute.
Citește și: Ciorbă de ciuperci pleurotus cu piept de pui. O ciorbă ce va deveni preferata familiei!
3. Se ia de pe foc si se adauga patrunjelul taiat potrivit.
FOTO: foodnetwork.com
Desert: Placinta de mere cu crusta de zahar condimentant... Rețeta de Cocktail cu uzo si suc de portocale...