Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Piept de pui cu ananas și sos dulce-picant, o rețetă simplă și rapidă! Cucerești pe oricine cu acest preparat

Atunci când timpul te presează sau când efectiv nu îți dorești să petreci mult timp în bucătărie, cea mai bună variantă de prânz sau cină este rețeta de piept de pui cu ananas și sos dulce picant! 

Atunci când timpul te presează sau când efectiv nu îți dorești să petreci mult timp în bucătărie, cea mai bună variantă de prânz sau cină este rețeta de piept de pui cu ananas și sos dulce picant!

Nu ai nevoie de multe ingrediente pentru a pregăti această rețetă și cu siguranță vei cuceri pe toți cu acest preparat ceva mai exotic. În plus, mâncarea aceasta nu conține multe calorii și sosul dulce-picant conferă o savoare aparte!

Pentru a pregăti rețeta de piept de pui cu ananas și sos dulce-picant vei avea nevoie de câteva ingrediente:


  • Piept de pui (500 g)
  • O ceapă
  • Un ardei capia
  • Ananas la conservă (cubulețe)
  • Un morcov
  • Condimente după gust (sare, piper etc)
  • Sos sweet chili (sau zahăr și chili pudră sau ardei iute tocat mărunt)
  • Suc de roșii
  • Orez basmati (sau bob lung)

​​Cum pregătim rețeta de piept de pui cu ananas și sos dulce-picant?

Începem totul prin a pune o tigaie la încins. Carnea se taie în cuburi sau fășii, în funcție de preferință. Călește puiul cu puțin ulei și adaugă ceapa tocată mărunt. Morcovul și ardeiul îl tăiem în fâșii cât mai subțiri de 2-3 centimetri și adăugăm în tigaie. Noi am ales să folosim un Wok special din gama Regis Stone. Când legumele s-au muiat adăugăm sosul tomat, ananasul tăiat cuburi și câteva linguri de sos sweet chili (dacă nu ai poți pune fie pudră de chili, fie ardei iute tocat mărund și dregi totul cu zahăr). Spre final dregem totul cu sare, piper și zahăr, în funcție de gustul pe care dorim să-l obținem.

Mâncarea merge de minune servită cu o garnitură de orez basmati sau orez cu bob lung!

Am folosit o tigaie Regis Stone Wok, fiindcă este extrem de încăpătoare. În plus, baza din oțel inoxidabil distribuie uniform căldura și din acest motiv nici nu a fost nevoie să amestecăm carnea și legumele de multe ori.

În plus, nu am fost nevoiți să folosim mult ulei, fiindcă stratul special, antiaderent, conferă efectul de piatră încinsă, specific tigăii Regis Stone Wok. Indiferent ce ingrediente alegi, acestea nu se vor lipi și își vor păstra substanțele nutritive, pentru ca tu să gătești sănătos și gustos pentru tine și familia ta!

Dotează-ți bucătăria cu o tigaie performantă, ce îți conferă o calitate superioară față de cele ceramice. Gătitul chiar se va transforma într-o adevărată plăcere!

Video