To go Chocolat: un nou mod de a te bucura de cele mai bune dulciuri din București!

Avem o veste excelentă pentru toți iubitorii dulciurilor de calitate și mai ales pentru cei care adoră produsele Chocolat: s-a deschis “To go Chocolat”. Este un concept nou pentru companie, dar care sigur va avea succes. 

To go Chocolat: un nou mod de a te bucură de cele mai bune dulciuri din București!

Cu ajutorul “To go Chocolat” te vei bucura de modul take-away pentru dulciurile tale preferate, oricând te grăbești. Amplasat într-o locație ușor accesibilă, “To go Chocolat” se adresează atât bucureștenilor, dar și turiștilor care tranzitează Centrul Vechi. Adresa exactă este Calea Victoriei nr. 12A, vis-a-vis de palatul CEC (lângă Muzeul de Istorie) și programul este unul care să împacă pe toată lumea: de la 8:30 la 24:00. Deschiderea oficială a avut loc pe 1 august, iar noi îți recomandăm să urmărești site-ul Chocolat sau paginile rețelelor de socializare pentru a afla care sunt produsele delicioase ce abia așteaptă să fie savurate.

Locația pentru noul concept nu este aleasă întâmplător: Chocolat revine în locul unde s-a lansat prima dată și în care a funcționat până în anul 2015 (când au început lucrările de renovare în Centrul Vechi). Așadar, este și o locație cu încărcătură emoțională.

To go Chocolat: un nou mod de a te bucura de cele mai bune dulciuri din București!

To go Chocolat

În noua locație nu sunt comercializate torturi sau prăjituri, pentru a corespunde conceptului de Take-Away, însă te vei putea delecta cu înghețată, macarons, eclere, băuturi reci și calde, clatite și gofre. Elementul de noutate îl reprezintă chiar clătitele și gofrele ce sunt servite la “To go Chocolat” și care se vor comercializa doar aici. Că sortimente de înghețată, poți alege atât arome clasice, cum sunt vanilia, ciocolată sau fructele de pădure (însă reinterpretate în stilul Chocolat) cât și arome inedite, de care te vei îndrăgosti din prima: Citron Vert-Menthe-Basilic, Macarone, Amarena și multe altele.

O altă surpriză este reprezentată de mini-laboratorul de înghețată. Clienții vor putea vedea exact cum se produce înghețata ce le va fi servită. Acest concept nu asigura doar prospețimea produselor, ci și un mod inedit de a prezenta cum este preparat în mod artizanal cel mai popular desert al verii. Prețurile sunt accesibile, mai ales dacă ne gândim la calitatea produselor: de exemplu, o cupa de înghețată va costa 8 lei și un ecler 14 lei. Toate produsele sunt pregătite numai din ingrediente naturale, care le conferă un gust unic și bineînțeles, calitate. Nu se folosesc pre-mixuri, margarină, potențiatori de aromă sau arome sintetice. Totul este proaspăt și de calitate: ouă, unt, ciocolată adevărată, fructe delicioase, făină specială pentru patiserii, frișcă pregătită în laborator și așa mai departe. Dulciurile sunt preparate folosind rețete tradiționale delicioase, iar unele sunt creație proprie Chocolat.

To go Chocolat: un nou mod de a te bucura de cele mai bune dulciuri din București!

To go Chocolat

Așadar, dacă vei avea drum prin Centrul Vechi și vei dori să te răsfeți cu dulciuri inedite, îți recomandăm să alegi “To go Chocolat”. Îți vor înveseli ziua și îți vor asigura o pauză dulce, astfel încât să îți reîncarci bateriile. Locația beneficiază și de o terasă unde poți servi produsele dacă dorești, superb amenajată, în stilul Chocolat.

Ce spui de noul concept “To go Chocolat”? Crezi că îl vei vizită curând? Care dintre produse îți atrag cel mai mult atenția?

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri