Antena Căutare

Site-ul care îți arată orice colț ascuns al internetului. Cum poți găsi și descărca videoclipuri șterse de pe YouTube

Dacă un videoclip a fost șters de pe YouTube din duferite motivea, asta nu înseamnă că nu există nicio modalitate de a-l găsi și descărca. Pe internet există posibilitatea de a „resuscita” anumite materiale care păreau a fi pirdute. Un site te poate ajuta să găsești orice.

Site-ul care îți arată orice colț ascuns al internetului. Cum poți găsi și descărca videoclipuri șterse  de pe YouTube
Cum poți vedea videoclipurile șterse de pe YouTube

Ți s-a întâmplat să cauți un videoclip pe YouTube, pe care ești sigur că l-ai mai văzut, și să îți apară mesajul „videoclipul nu este disponibil”? Ce s-a întâmplat? Nu intrați în panică, există câteva soluții pentru a găsi acel videoclip „șters”.

1. Caută după titlu

În primul rând, dacă vă amintiți titlul videoclipului, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să-l căutați după nume în motoarele de căutare (Google, Yahoo, Bing).

2. Căutarea după URL în Wayback Machine

Articolul continuă după reclamă

Arhivele internetului, așa cum se numește acest site, funcționează ca o bază de date care pare a fi un simplu motor de căutare. Aici poți introduce URL-ul și astfel poți afla informații importante despre ceea ce cauți.

3. Site-ul care află orice

Un site care reunește toate variantele de mai sus, este Petey Vid. Acest site arată rezultatele a peste 60 de platforme diferite, pe lângă YouTube, precum rețelele de socializare, alte site-uri video, arhivele de internet și chiar de pe Wayback Machine, în sine.

Există o posibilitate ca niciuna dintre opțiunile de mai sus să nu funcționeze, lucru puțin probabil din moment ce Wayback Machine nu scapă nimic.

Citește și:

Instagram a făcut o mare modificare! Utilizatorii nu vor mai folosi acest buton

Omenirea rămâne fără iPhone! Telefoanele, afectate de epidemia de coronavirus din China... Google a trimis filmările private ale utilizatorilor săi unor necunoscuţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x