Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Acestea sunt telefoanele care nu vor mai avea WhatsApp în 2020

WhatsApp, aplicația de mesagerie instantanee, nu va mai funcționa pe o versiune de Andreid și una de iOS. Cu alte cuvinte, în 2020 unele telefoane nu vor mai primi actualizări.

WhatsApp în 2020 dispare de pe unele telefoane

https://pixabay.com/

În secțiunea „Întrebări și răspunsuri”, aplicația populară a adăugat o actualizare a sistemelor de operare care urmează să se efectueze de la 1 februarie 2020. În 2020 WhatsApp nu o să mai poată fi accesat de pe versiunile Android 4.0.3 (cunoscute sub numele de Ice Cream Sandwich și lansate în 2011) și iOS 9 (lansate în 2015).

Pe aceste sisteme de operare, conturile noi nu mai pot fi create sau cele vechi verificate, deși „puteți continua să folosiți WhatsApp” în versiunile anterioare ale Android 2.3.7 și iOS 8 până la 1 februarie a anului viitor.

În plus, WhatsApp a confirmat că aplicația nu mai poate fi utilizată pe Windows Phone de la 31 decembrie 2019 și este posibil ca WhatsApp să nu fie disponibil în magazinul online Microsoft Store.

Prin urmare, compania îndeamnă consumatorii să își actualizeze dispozitivele mobile la cele mai actualizate versiuni. Această aplicație nu va funcționa, de asemenea, pe alte modele de smartphone-uri cu sisteme de operare mai puțin importante, cum ar fi KaiOS 2.5.1, inclusiv dispozitivele JioPhone și JioPhone 2.

Citește și: Eroarea de pe WhatsApp care le permite hackerilor să fure mesaje și imagini din telefonul tău

Cum să știu ce versiunea de Android sau iOS am

1.- Accesați panoul „Setări”.

2.- În cazul Android, trebuie să accesați „Informații despre telefon”, în timp ce în cazul iOS (iPhone) trebuie să accesați „General / Actualizare software”.

3.- Apoi, puteți verifica versiunea sistemului de operare.

Recomandari