Căutare Live

Baterii externe cu 10 lei la eMAG. Reduceri până la 70%

 eMAG are la sfârșit de martie oferte la câteva sute de baterii externe pentru smartphone, laptop sau tablete. Prețurile pornesc de la 10 și au și până la 71% reducere.

eMAG are la sfârșit de martie oferte la câteva sute de baterii externe pentru smartphone, laptop sau tablete. Prețurile pornesc de la 10 și au și până la 71% reducere.

eMAG are oferte la baterii externe pentru orice fel de buzunar și pentru orice fel de cerințe. eMAG are în oferata o gamă variată de baterii externe disponibile, care au capacitate care pornește de la aproximativ 1500 mah și ajunge până la 30000 mah, potrivit idevice.ro.

Bateria externă este un gadget destul de recent apărut ce ține locul unui acumulator obișnuit. Bateria externă este un dispozitiv ce se încarcă de la priză, laptop/PC sau chiar solar, iar mai apoi este folosit că un acumulator extern de sine stătător, fără a fi nevoie să fie conectat la o sursă de alimentare.

Citește și Internetul va fi gratuit: Anunțul făcut de Uniunea Europeană

Acest dispozitiv electronic a fost dezvoltat ca soluție la o problema cu care ne confruntăm din ce în ce mai mult - telefoanele (smartphone) devin din ce în ce mai performanțe, însă consumă din ce în ce mai mult din baterie - iar această se descarcă foarte rapid, în special la telefoanele iPhone. Astfel, o baterie externă va fi întotdeauna utilă pentru a-ți păstra dispozitivele electronice încărcate, fie că vorbim de telefonul mobil, de tabletă sau de alte dispozitive electronice cu cablu USB.

Internetul va fi gratuit: Anunțul făcut de Uniunea Europeană... Vis de miliardar: vrea să construiască cea mai mare baterie din lume! De ce?...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri