Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

Bicicleta Porsche. Te-ncumeti s-o calaresti?

Nu sariti cu banii! Deocamdata! Bicicleta Porsche e inca in stadiul de hibrid, a fost dezvoltata, insa va fi pusa in vanzare doar daca va exista un interes major din partea pasionatilor.

Modelul se cheama Porsche Hybrid RS Mountain Bike, este destinata, conform numelui, pasionatilor de.....mountain bike, si cantareste aproape 16 kilograme.

Partea interesanta este ca bicicleta este propulsata si de un mic motor, de 450 W, care intra automat in functiune in momentul in care bicicleta ajunge la 10 km/ora. Din acest moment, ajutorul dat de micul motor se va simti puternic, asta conform unui grup de 5 persoane, pasionate de mountain bike, ce au testat minunea in padurile din Germania.

Aproape ca orice bicicleta serioasa mountain bike, Porsche Hybrid RS are 27 de viteze, insa nu va trebui sa le schimbati des. Viteza maxima este de 55 de km pe ora. Evident, frana hidraulica in dotare.

Pentru cei care au iPhone, hibridul este dotat cu un spatiu special pentru aparat, iar cu ajutorul unei aplicatii se poate monitoriza bateria motorasului de 450 W.

Creatorii spun ca "bicicleta a fost creata pentru cei pasionati de miscare fara insa ca acestia sa depuna un efort supraomenesc".

Pana nu testam, sa credem?

foto: classicdriver.com