Cum descarci şi instalezi acum Windows 10

Deşi s-a insistat destul de mult pe utilitarul de descărcare automată a Windows 10 pe sistemul vostru, îl puteţi ignora, făcând upgrade manual la noul SO.

Deşi s-a insistat destul de mult pe utilitarul de descărcare automată a Windows 10 pe sistemul vostru, îl puteţi ignora, făcând upgrade manual la noul SO.

Cei care sperau să-şi instaleze noul sistem de operare marca Microsoft pe 29 iulie au fost dezamăgiţi parţial de gigantul din Redmond în urmă cu câteva zile. La momentul respectiv, oficialii companiei americane au confirmat că propagarea Windows 10 se va realiza în etape şi veţi putea aştepta chiar şi câteva săptămâni până veţi face tranziţia. În realitate, se pare că nu este neapărat aşa.

Dacă vă număraţi printre cei care nu mai au răbdare şi vor să-şi instaleze acum Windows 10, Microsoft a publicat un utilitar la această adresă care automatizează mai multe sarcini. Printre acestea se numără upgrade-ul de la Windows 7 sau Windows 8.1 la Windows 10, procesul descărcării unui ISO cu versiunea care vă încântă de Windows 10 şi realizarea unui mediu de bootare gen stick USB sau CD/DVD pentru o instalarea curată. Sistemul de upgrade, după cum v-aţi fi aşteptat, este cât se poate de facil.

Citeste AICI continuarea articolului!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri