Căutare Live

Designul oficial şi cutia la Galaxy S5 sunt disponibile online

După ce am citit numeroase versiuni ale configuraţiei hardware pentru Galaxy S5, acum aflăm şi elemente probabile legate de design.

După ce am citit numeroase versiuni ale configuraţiei hardware pentru Galaxy S5, acum aflăm şi elemente probabile legate de design.

În cazul în care nu v-aţi obişnuit să vedeţi aproape în fiecare zi noi zvonuri generate parcă pe bandă rulantă despre Galaxy S5, această frumoasă zi nu este o excepţie de la regulă.

Imaginea de mai sus pare să fie o randare oficială a noului vârf de gamă de la Samsung, ce include câteva dimensiuni şi o vedere din fiecare unghi. Deşi ar fi fost ideal ca aceasta captură să aibă o rezoluţie mai mare, important este să avem în vedere sursa. Sonny Dickson, un internaut care în trecut a publicat diverse detalii despre creaţiile Apple şi a avut dreptate, s-ar putea să nu ne înşele nici de această dată.

Dacă ar fi să desprindem ceva informaţii din această imagine, cea mai importantă este că Samsung nu s-a aruncat la schimbări radicale de design, cum a promis în trecut că o va face. Exceptând ecranul un pic mai mare care iese în evidenţă, aflăm că aparatul are 141,7 x 72,5 x 8,2 milimetri. Nu este evident un senzor de amprentă, deşi au existat câteva zvonuri în această direcţie, în schimb, bliţul de pe spate pare să fie semnificativ mai mare decât în modele anterioare.

Citeşte AICI continuarea articolului!

Provocarea supremă pentru Andreea Bănică: travesti-ul!... Clone Flappy Bird, sub formă de malware costisitor pe Android...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri