Diverse variante de Galaxy S5 apar în benchmark-uri

Cu o dată de lansare fixată pe 24 februarie, Galaxy S5 ar trebui să fie aproape gata, un motiv în plus pentru ca acesta să apară în benchmark-uri.

Cu o dată de lansare fixată pe 24 februarie, Galaxy S5 ar trebui să fie aproape gata, un motiv în plus pentru ca acesta să apară în benchmark-uri.

Deşi a fost subiectul celor mai multe zvonuri din ultimii ani, Galaxy S5 nu este un terminal care să fi figurat deseori în rezultate la benchmark-uri. Cu toate acestea, la doar câteva zile după ce au fost expediate invitaţiile la lansarea de pe 24 februarie de la Barcelona, vedem şi o serie de rezultate obţinute în AnTuTu Benchmark de mai multe aparate ce par să fie variante de Galaxy S5.

Unul dintre zvonurile din ultimele săptămâni confirma lansarea iminentă a două variante de Galaxy S5, una cu o carcasă metalică şi una cu o carcasă din plastic. Plecând de la premisa că acea informaţie se confirmă, în imaginea de mai sus vedem o mostră a diferenţelor de performanţă dintre cele două versiuni. Tot acum, mai aflăm şi câteva detalii vizavi de configuraţia internă a aparatelor.

Din clasa premium, SM-GR900R4 este construit în jurul unui Qualcomm Snapdragon MSM8974AC, tactat la 2,5 GHz şi ajutat de 3GB RAM, un GPU Adreno 330 şi 32GB de memorie internă. Această versiune se va ascunde în spatele unui panou QHD cu o rezoluţie de 2560 x 1400 şi va avea două camere, de 16 şi 2,1 megapixeli. Versiunea de firmware preinstalată va fi Android 4.4.2. Scorul final pentru acest aparat pare să fie 31.843 puncte.

Citeste AICI continuarea articolului!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri