Căutare Live

După ce înveți trucul acesta, o să te crezi hacker! Cum spargi rețeaua WiFi la care nu știi parola!

Este bine să înveți cum afli parola la o rețea wireless dacă, în trecut, te-ai conectat la rețeaua problematică cu PC-ul din fața ochilor.

Cu un computer ce rulează Windows 10 nu poți sparge parole la rețele wireless. Nu poți afla parola conexiunii la internet pe care o folosește vecinul de bloc și nici el nu ți-o poate afla ție. Singurul lucru pe care îl poți face este să reții cum afli parola la o rețea wireless pe Windows 10 în momentul în care te-ai mai conecatat în prealabil la respectiva conexiune. Chiar și dacă te-ai conectat 10 minute la aceea conexiune în urmă cu cinci ani, procesul este unul cât se poate de simplu.

Poze care te lasă fără cuvinte! Zeci de mii de cadre cu Rusia nebună de acum jumătate de secol!

Sunt două proceduri diferite pe care trebuie să le urmezi în cazul rețelelor securizate. Prima face referire la pașii pe care trebuie să-i parcurgi dacă este vorba de o rețea la care ești conectat în acest moment.

Chinezii se întrec cu gluma! Telefonul cu trei camere și cu mai mulți megapixeli decât o să crezi că ai nevoie!

Pentru că acest proces este mai simplu, dacă rețeaua problematică se află în preajmă, fă click pe antenunța din dreapta jos de lângă ceas și conectează-te la rețeaua wireless a cărei parolă vrei să o cunoști. Datorită faptului că parola este salvată în memoria sistemului, procesul de conectare ar trebui să fie efectuat în doar câteva momente.

Afla ce trebuie sa faci ca sa afli parole pentru retele WiFi

Crezi că ţi-a accesat cineva fişiere din computer? Iată cum poţi afla cine a intrat în calculatorul tău şi când... Facebook are un dosar SECRET pentru fiecare utilizator și știe totul despre tine! Cum îl poți AFLA!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri