După ce înveți trucul acesta, o să te crezi hacker! Cum spargi rețeaua WiFi la care nu știi parola!

Este bine să înveți cum afli parola la o rețea wireless dacă, în trecut, te-ai conectat la rețeaua problematică cu PC-ul din fața ochilor.

Cu un computer ce rulează Windows 10 nu poți sparge parole la rețele wireless. Nu poți afla parola conexiunii la internet pe care o folosește vecinul de bloc și nici el nu ți-o poate afla ție. Singurul lucru pe care îl poți face este să reții cum afli parola la o rețea wireless pe Windows 10 în momentul în care te-ai mai conecatat în prealabil la respectiva conexiune. Chiar și dacă te-ai conectat 10 minute la aceea conexiune în urmă cu cinci ani, procesul este unul cât se poate de simplu.

Poze care te lasă fără cuvinte! Zeci de mii de cadre cu Rusia nebună de acum jumătate de secol!

Sunt două proceduri diferite pe care trebuie să le urmezi în cazul rețelelor securizate. Prima face referire la pașii pe care trebuie să-i parcurgi dacă este vorba de o rețea la care ești conectat în acest moment.

Chinezii se întrec cu gluma! Telefonul cu trei camere și cu mai mulți megapixeli decât o să crezi că ai nevoie!

Pentru că acest proces este mai simplu, dacă rețeaua problematică se află în preajmă, fă click pe antenunța din dreapta jos de lângă ceas și conectează-te la rețeaua wireless a cărei parolă vrei să o cunoști. Datorită faptului că parola este salvată în memoria sistemului, procesul de conectare ar trebui să fie efectuat în doar câteva momente.

Afla ce trebuie sa faci ca sa afli parole pentru retele WiFi

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri