Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Este foarte riscant să încerci să repari un Galaxy S5

Deşi nu a avut parte de o lansare globală, echipa Ferra.ru a confirmat deja cât de greu este de reparat un Samsung Galaxy S5.

Deşi nu a avut parte de o lansare globală, echipa Ferra.ru a confirmat deja cât de greu este de reparat un Samsung Galaxy S5.

În teorie, Samsung Galaxy S5 va avea parte de o lansare globală începând cu data de 11 aprilie. În practică, însă, operatorii de telefonie cei mai importanţi din Coreea de Sud au început deja să comercializeze acest telefon, în încercarea de a ocoli o hotărâre judecătoarească ce va intra în vigoare din 5 aprilie. Lăsând aceste detalii la o parte, important este că cei de la Ferra.ru au avut toate şansele să pună mâna pe un telefon Galaxy S5 pentru a-l dezasambla şi a ne oferi câteva impresii pe marginea procedurii.

Desfacearea unui Galaxy S5 se face pornind de la ecran. Această componentă, cea mai importantă şi mai scumpă, se pare că este însă aproape imposibil de înlăturat, din cauza unui adeziv foarte puternic folosit de Samsung, care ţine foarte bine lipit panoul de restul componentelor interne. Soluţia este încălzirea smartphone-ului cu o precizie elveţiană cu scopul topirii lipiciului, micşorând într-o oarecare măsură efortul dezlipirii. Dacă treceţi de această etapă foarte riscantă, restul componentelor pot fi demontate şi eventual înlocuite cu mult mai mult spor. Pentru cei care ţin la astfel de detalii, bateria la Galaxy S5, deşi continuă să fie detaşabilă, acum ocupă mult mai puţin din lăţimea aparatului, aproximativ două treimi, şi este mai lungă.

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari