Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Facebook șterge conturile! Ce greșeală te poate costa extrem de scump

Lovitură cumplită pentru numeroși utilizatori Facebook! Dezvoltatorii rețelei de socializare au anunțat că multe persoane rămân fără conturi! Ce urmează să se întâmple

Lovitură cumplită pentru numeroși utilizatori Facebook! Dezvoltatorii rețelei de socializare au anunțat că multe persoane rămân fără conturi! Ce urmează să se întâmple

Facebook a oprit o încercare de influenţare a alegătorilor în Republica Moldova, ceea ce alimentează temeri cu privire la faptul că alegerile europene din mai ar putea fi vizate la rândul lor, a anunţat gigantul american, relatează Reuters.

Angajaţi ai Guvernului moldovean aveau legături cu o parte a acestor activităţi, a anunţat grupul, cu sediul în California. Autorităţile de la Chişinău au negat că ar şti ceva în acest sens.

Facebook a precizat că a şters numeroase pagini şi conturi concepute astfel încât să pară pagini de opinie independente şi să se prezinte drept o organizaţie locală de verificare a faptelor în vederea alegerilor parlamentare prevăzute la sfârşitul săptămânii.

Guvernul a anunţat că salută orice iniţiativă de combatere a ştirilor false "fake news", precizând că nu verifică conturile private a celor peste 200.000 de angajaţi ai statului.

Facebook a anunţat că a şters 168 de conturi, 28 de pagini şi opt conturi de Instagram cu un ”comportament neautentic”. Aproximativ 54.000 de conturi au urmărit cel puţin una dintre aceste pagini pe reşeaua de socializare, arată news.ro.

Deţinătorii paginilor şi conturilor respective au postat de obicei mesaje despre ştiri locale şi probleme politice precum solicitări de educaţie în limbile rusă şi engleză şi o eventuală reunificare cu România, a precizat gigantul.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro