Căutare Live

Google Maps va oferi harti in format 3D

Google va realiza harti 3D ale unor orase care le vor permite utilizatorilor de internet sa observe marile metropole ca si cum le-ar survola cu un elicopter.

Acesta este noul pas pe care gigantul Google il face in incercarea de a realiza o harta fotografica a intregii lumi, relateaza Daily Mail.

Compania americana va pune hartile la dispozitia internautilor pana la finalul acestui an. Inca nu au fost anuntate numele oraselor care vor fi cartografiate 3D.

Pentru a demonstra cum vor arata noile harti, Google a facut publica o harta 3D a orasului San Francisco, ce a fost filmat cu camere montate in avioane care au zburat deasupra lui. Pentru realizarea tuturor hartilor 3D cei de la Google vor inchiria avioane pe care vor instala camere video.

Versiunea imbunatatita a serviciului Google Maps va fi disponibila si pe telefoanele mobile. In curand, cei care detin telefoane cu sistemul de operare Android vor putea accesa anumite harti fara sa aiba nevoie de o conexiune la internet.

Foto: Google

Facebook va disparea in cel mult opt ani... Raiul jocurilor video s-a deschis la Los Angeles...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri