Lenovo IdeaPad Y560 - laptopul multimedia

Lenovo a anuntat lansarea noului laptop multimedia, Lenovo IdeaPad Y560, special creat pentru utilizatorii care isi doresc mobilitate ridicata si o experienta intensa atunci cand utilizeaza PC-ul portabil pentru navigarea pe internet, muzica, jocuri, office sau filme.

Laptopul Y560 de 15.6'' High-Definition cu rezolutie de 16:9 dispune de tehnologia Lenovo Enhanced Experience RapidDrive, care combina cu usurinta solutiile de memorie SSD si HDD pentru a reduce timpul de incarcare a sistemului de operare Windows 7.

Laptopul Y560 poate fi configurat cu pana la 8 GB memorie DDR3 si pana la 750 GB memorie HDD. Sistemul de surround sound Dolby Home Theater este disponibil cu boxele JBL, care redau un sunet clar, potrivit pentru experientele multimedia. Preturile pentru un sistem incep de la 3.899 de lei si includ TVA.

sursa: Financiarul

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri