Lumea a crezut că e ireal când au văzut-o! Camera foto care te face să-ți retrăiești copilăria!

 

Kodak și Polaroid mai sunt acum doar niște branduri care pot fi licențiate contra cost, dar asta nu înseamnă că nu te poți entuziasma odată cu lansarea Kodak Printomatic.

Au trecut timpurile în care Kodak era brandul sinonim cu aparatele foto de calitate. Timp de o lungă perioadă de timp s-a aflat în insolvență, iar acum, brandul se află în posesia C+A Global. Aceasta este compania ce va lansa câteva aparate foto Kodak în următoarea perioadă. În mod amuzant, tot C+A Global deține drepturile pentru Polaroid, acesta fiind și motivul pentru similaritățile dintre Kodak Printomatic și Polaroid Snap. Diferența majoră este că au fost anunțate la doi ani distanță.

Prima cameră instant creată sub sigla Kodak după o foarte lungă pauză, Kodak Printomatic poate fi strecurată cu ușurință în buzunar. Aceasta combină abilitatea de a imortaliza fotografii digitale cu posibilitatea imprimării lor în deplasare. Imaginile listate nu sunt foarte mari la 2 x 3 inci (5 x 7,5 centimetri), dar reprezintă cu siguranță niște amintiri drăguțe, dacă îți permiți să investești pe termen lung în consumabile. Hârtia folosită este de tip Zink fără cerneală.

 Vezi ce are special noul gadget de la Kodak!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe