Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

„MyRO”, aplicația pentru românii din străinătate!

Aplicaţia pe mobil myRO, destinată tuturor românilor din străinătate, a fost lansată de tineri care au părăsit România şi îşi propune să le uşureze viaţa de zi cu zi compatrioţilor care locuiesc în alte ţări

Aplicaţia pe mobil myRO, destinată tuturor românilor din străinătate, a fost lansată de tineri care au părăsit România şi îşi propune să le uşureze viaţa de zi cu zi compatrioţilor care locuiesc în alte ţări.

Aplicaţia myRO a fost lansată de un start-up românesc care îşi propune să răspundă unei nevoi primare identificate de toţi cei ce pleacă în străinătate: "Pe cine suni când ai nevoie de ceva?".

"Ai nevoie de un doctor, avocat, mecanic sau contabil în străinătate, cu siguranţă îţi e mai uşor să lucrezi şi să negociezi cu un român. Exact aşa s-au gândit şi Alina Balaţchi împreună cu Radu Ailincăi, fondatorii aplicaţiei myRO. Împreună cu o echipă de profesionişti cu profiluri diverse, dar cu aceleaşi nevoi, au început dezvoltarea aplicaţiei MyRO, care-şi propune să fie un loc de întâlnire al cererii şi ofertei de servicii oferite şi utilizate de românii din diaspora pentru conaţionali, în cât mai multe ţări în care există o comunitate considerabilă", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Recomandari