Căutare Live

Noul iPhone 6 arată spectaculos în imagini… dacă ar fi adevărat

Este foarte improbabil ca Apple să-şi schimbe calendarul de lansări pentru iPhone 6, dar internauţii dornici de zvonuri, sunt liberi să spere.

Este foarte improbabil ca Apple să-şi schimbe calendarul de lansări pentru iPhone 6, dar internauţii dornici de zvonuri, sunt liberi să spere.

Nu trece o zi fără să apară pe internet imagini cu un ipotetic iPhone 6. Toate aduc aminte de designul clasic al unui iDevice, dar sunt şi suficient de modificate pentru a găzdui un ecran mai mare, mult mai probabil de această dată faţă de anii anteriori.

În teorie, în imagini vedem nişte iPhone-uri 6 din plastic, foarte similare cu produsele finale, care, de cele mai multe ori, sunt trimise către producătorii de carcase cu câteva săptămâni sau luni înainte de lansarea oficială a unui telefon. Iniţial, imaginile au fost descoperite pe Nowhereelse.fr, urmând ca la scurt timp să apară până şi pe 9 to 5 Mac. Fără a exista vreo metodă de certificare a autenticităţii acestor dispozitive din imagini, nu putem decât să fim pragmatici şi să le privim pur şi simplu ca fiind ca fiind posibile, nu probabile.

Citeste AICI continuarea articolului!

Twitter introduce schimbări importante la capitolul securitatea conturilor... TUTORIAL: Cum îmbunătăţeşti performanţa Windows folosind MsConfig...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri